Phantas

Alles in 1 vloerreinigingsoplossing

De Phantas is een veelzijdige én compacte professionele schoonmaakrobot. Deze revolutionaire robot kan autonoom schrobben, vegen, stofzuigen en moppen op zowel zachte als harde vloeren. Hij is ongeëvenaard veelzijdig en bruikbaar voor het reinigen van ruimtes met verschillende soorten vloeren.

Vertel mij meer!

  Een aantal voordelen op een rij:

  • Dankzij zijn compacte afmetingen kan de Phantas moeiteloos door smalle gangpaden, eenvoudig onder stoelen en tafels door en ook de kleine hoekjes bereiken en reinigen.
  • AI aangedreven, brengt de Phantas de ruimte probleemloos in kaart.
  • Phantas herkent het vloertype en past zijn reinigingsmethode inclusief de borstelhoogte hierop aan.
  • Door de zijborstel en sensoren kan de Phantas met een nul afstand langs de randen reinigen.
  • Met de Auto Spot Cleaning, scant de Phantas de vloer en voert autonoom spot cleaning uit op plaatsen waar afval wordt gedetecteerd.
  • Phantas detecteert statische en dynamische obstakels vanuit alle richtingen en weet deze zo realtime te vermijden.

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team