Ambassadeur Stichting Barcode for Life

EW Facility Services is sinds 2012 ambassadeur van Stichting Barcode For Life, de organisatie achter Stelvio for Life. Ook is EW Facility Services hoofdsponsor van het event Stelvio for Life en nemen wij sinds 2014 met team EW for Life hieraan deel. De durf van het CPCT om nieuwe wegen in te slaan en daarbij op een eigenzinnige manier buiten de gebaande paden te treden bij de behandeling van kanker, net als de passie van de stichting om dit mogelijk te maken, sluit aan op onze manier van ondernemen. Door daarnaast samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het bedrag dat door de deelnemers ingezameld wordt naar de stichting en dus het onderzoek.

Team EW for Life 2019

In 2020 was het niet mogelijk om de Passo dello Stelvio te beklimmen. Voor 2021 stond het event wel weer op de agenda. De volgende teamleden stonden in 2020 aan de start:

  • Bas Cornelissen
  • Onno Smit
  • Ralph Eradus
  • Marcel Bolsius
  • Elco Kuipers
  • Henk van der Scheur

Stelvio for Life

Stichting Stelvio for Life is een stichting die gelooft in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, zamelen zij geld in voor geïndividualiseerd kankeronderzoek. Onderzoek dat wordt uitgevoerd door het Centre for Personalized Cancer Treatment (CPCT). Vanuit haar passie voor sport zamelt de stichting geld in door het organiseren van het jaarlijks terugkerende sportevenement Stelvio for Life. De jaarlijkse event organiseren wij sinds 9 maart 2012 in Bormio Italië. Voor meer informatie, kijk op stelvioforlife.nl.