Ambassadeur Stichting Barcode for Life

EW Facility Services is sinds 2012 ambassadeur van Stichting Barcode For Life, de organisatie achter Stelvio for Life. Ook is EW Facility Services hoofdsponsor van het event Stelvio for Life en nemen wij sinds 2014 met team EW for Life hieraan deel. De durf van het CPCT om nieuwe wegen in te slaan en daarbij op een eigenzinnige manier buiten de gebaande paden te treden bij de behandeling van kanker, net als de passie van de stichting om dit mogelijk te maken, sluit aan op onze manier van ondernemen. Door daarnaast samen met andere sponsoren te investeren in het event, gaat 100% van het bedrag dat door de deelnemers ingezameld wordt naar de stichting en dus het onderzoek.

Team EW for Life 2019

Ook in 2019 beklimmen wij weer met een team de Passo dello Stelvio. Wij stellen onze teamleden hieronder graag aan u voor. Hou deze pagina overigens in de gaten. Tot eind juni kunnen er nog teamleden bijkomen.

 

Barcode For Life

Stichting Barcode For Life werft fondsen voor het Centre for Personalized Cancer Treatment (CPCT); het onderzoekscentrum voor onderzoek naar geïndividualiseerde behandeling van kankerpatiënten. Zij hebben de missie en doelstelling om voor patiënten met kanker de meest effectieve en minst schadelijke behandeling van kanker te creëren. Voor meer informatie barcodeforlife.nl.

Stelvio for Life

Stichting Stelvio for Life is een stichting die een passie heeft voor sport en door middel van het organiseren van een (hard)loop-en fietsevenement geld inzamelt voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. De Stichting Stelvio for Life organiseert sinds 9 maart 2012 jaarlijkse dit event in Bormio Italië. Voor meer informatie stelvioforlife.nl.