Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de dienstverlening van EW?

Is het nodig om voor een bepaalde datum te solliciteren?

Wij accepteren sollicitaties voor de schoonmaakfuncties die op onze website staan vermeld. Er hoeft niet voor een bepaalde datum gereageerd te worden tenzij dit expliciet vermeld is in de vacaturetekst. Zolang de vacature te zien is op onze website worden nieuwe inschrijvingen behandeld.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Ga naar de vacature van jouw keuze en druk op de button ‘Solliciteer’. Vul vervolgens je gegevens in (een CV en motivatiebrief zijn niet per se nodig, maar hebben wel onze voorkeur). Je krijgt direct een ontvangstbevestiging per email. Je gegevens worden dan automatisch verstuurd naar de locatie waar jij hebt gesolliciteerd. Er wordt gestreefd binnen tien werkdagen telefonisch of per email contact met je op te nemen, om een kennismakingsgesprek in te plannen of om aan te geven dat je op dit moment niet in aanmerking komt voor de vacature. Als er een gesprek plaatsvindt hoor je vervolgens binnen 10 werkdagen of je bent aangenomen.

Hoe lang duurt het sollicitatietraject gemiddeld?

Voor schoonmaakpersoneel duurt het totale traject ongeveer 3 weken. Bij staffuncties omvat het traject gemiddeld 5 weken.     

Zijn er stage mogelijkheden?

Jazeker, wij bieden het hele jaar meeloop- en afstudeerstages aan. Deze vind je in het vacatureoverzicht op onze site.

Hoe zien de arbeidsvoorwaarden eruit?

Wij hanteren voor de arbeidsvoorwaarden de CAO voor het Schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Wil je snel je loon berekenen? Ga dan naar de loonmeter.

Ik wil graag open solliciteren. Kan dat?

Jazeker. Het kan maar zo dat er binnenkort een vacature is bij jou in de buurt. We kunnen dan direct contact met je opnemen.

Kan ik op meerdere vacatures tegelijk solliciteren?

Jazeker, je afzonderlijke reacties op vacatures komen automatisch bij jouw kandidatendossier in onze database te staan. Zo hebben we een totaaloverzicht van jouw inschrijvingen.

Ik wil mij inschrijven voor vakantiewerk, kan dat?

Onze vacatures voor vakantiewerk in de zomer staan in de periode van april t/m augustus op onze website. Je hebt dan de mogelijkheid op hierop te reageren. Heb je het afgelopen jaar vakantiewerk bij ons gedaan dan ontvang je in mei een mail met de vraag of je weer bij ons wilt komen werken.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Ga naar de vacature van jouw keuze en druk op de button ‘Solliciteer’. Vul vervolgens je gegevens in (een CV en motivatiebrief zijn niet per se nodig, maar hebben wel onze voorkeur). Je krijgt direct een ontvangstbevestiging per email. Je gegevens worden dan automatisch verstuurd naar de locatie waar jij hebt gesolliciteerd. Er wordt gestreefd binnen drie werkdagen telefonisch of per email contact met je op te nemen, om een kennismakingsgesprek in te plannen of om aan te geven dat je op dit moment niet in aanmerking komt voor de vacature.

Als er een gesprek plaatsvindt hoor je vervolgens binnen 5 werkdagen of je bent aangenomen.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem contact op

Stage & afstuderen

Alle stages

Management & trainee programma

bekijk vacatures