Zero Waste Cup

De herbruikbare Zero Waste Cup is een uitstekend alternatief voor disposable/wegwerpbekers.

De Zero waste cup is de ideale drinkbeker voor ‘on the go’, in koffiehoek en (bedrijfs) kantines van de kleine retailer of MKB (zoals kappers, winkeliers, garagebedrijf, kleine ondernemers).

De Zero waste cup heeft vele voordelen ten op zichte van disposables maar ook glas en porselein: minder afval in vergelijking met disposables, duurzamer, onbreekbaar en neemt minder ruimte in beslag.

De cup is volledig gemaakt van BPA-vrij PP (polypropyleen). Dankzij een speciale productiemethode is het materiaalgebruik minimaal, waardoor de beker een zeer lage CO2 footprint heeft.  De beker is vaatwasser- en magnetronbestendig en geschikt voor meermalig gebruik. Tests wijzen uit dat de beker zelfs na 125 keer ‘drink, refill en repeat’ nog in goede staat is. Beschadigde bekers kunnen gerecycled worden, waarna het recyclaat dient als grondstof voor de productie van nieuwe producten.

Vertel mij meer!

  Alle voordelen op een rij:

  • Onbreekbaar Polypropyleen
  • Circulair en Recyclebaar
  • Zeer goede Warmte isolatie en Magnetronbestendig
  • Sterk en Veilig
  • Licht van gewicht en Goede grip
  • Vaatwasserbestendig en Personaliseerbaar
  • Fijn mondgevoel en Stapelbaar
  • In 2 formaten verkrijgbaar (250ml en 430ml) + bijpassende herbruikbare deksel

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team