Langdurige zorg (VVT, GGZ en GHZ)

Naast langdurige zorg bied je ook graag een aangenaam verblijf aan bewoners of cliënten. Oftewel, je wilt gastvrijheid centraal stellen naast de veeleisende zorg. Soms worden schoonmaakdiensten hierbij over het hoofd gezien. En dat is zonde, want…

Met professionele schoonmaakdiensten til je de zorgbeleving direct naar een hoger plan.

80% van onze opdrachtgevers vindt dat wij een positieve tot zeer positieve bijdrage leveren aan de gastvrijheid van hun organisatie.

Een aangenaam verblijf door aandacht voor mens én omgeving

Met gastvrije professionele schoonmaak écht het verschil maken in de langdurige zorg

Professioneel

Schoonmaken is een vak. We bieden je professionele schoonmaakmedewerkers met oog voor hygiëne en infectiepreventie. We gebruiken middelen en materialen volgens de zorg-richtlijnen en controleren op veiligheid. Onze professionals hebben minimaal de SVS-basisopleiding Schoonmaak met de module Zorg of de vernieuwde Basisvakopleiding Schoonmaker in de Zorg gevolgd. Dit naast andere nodige opleidingen op het gebied van geprotocolleerde schoonmaak.

Competenties

In ons aannamebeleid selecteren we op kwaliteiten zoals een proactieve houding, flexibiliteit, mensgerichtheid en sociale eigenschappen. We trainen onze schoonmaakmedewerkers niet alleen op schoonmaakkennis maar ook op zachte competenties zoals gastvrijheid, het tonen van begrip naar cliënten en de mogelijkheden om het zorgpersoneel te ontlasten. Dit doen we met een eigen ontwikkelde Hospitality Training vanuit onze Hospitality Academy.

Herkenbaar

We werken met een vast team van leidinggevenden en schoonmaakmedewerkers. Voor de cliënten is een bekend gezicht erg prettig en omgekeerd geeft het schoonmaakmedewerkers de kans om de cliënten goed te leren kennen.

Het iedere dag beter willen doen

Iedere dag is anders. Wij schalen onze mensen waar nodig op en af en bewegen mee met jouw vraag. Het doel? Al onze processen zo efficiënt mogelijk inrichten, gericht op wat jouw organisatie nodig heeft.

Natuurlijk bieden we ook toetsing en controle voor de kwaliteit van onze diensten met Dagelijks Kwaliteitscontrole Systeem en Maandelijks Kwaliteitscontrole Systeem. Een VSR-meting (Vereniging Schoonmaak Research) voor een visuele beoordeling of ATP-meting voor een microbiologische beoordeling door externe, onafhankelijke specialisten stimuleren ons ook om te blijven verbeteren. Zo voldoe je altijd aan de WIP/SRI-richtlijnen en de eisen van de IGJ. Met onze Objectscan, Hospitality Scan en klantbelevingsmeetsystemen kunnen we aan de slag met beleving en tevredenheid van cliënten, bezoekers, medewerkers en met jou als opdrachtgever.

Op organisatorisch gebied helpen we je graag met onze jarenlange ervaring met de outsourcing van schoonmaakdienstverlening.

Wat je van ons kunt verwachten?

Ontdek het nu

Gastvrijheid en schoonmaakdienstverlening

Hoe verbeter je de zorgbeleving van jouw organisatie met schoonmaak?

Magentazorg, Zorghotel Udens Duyn, Revalidatiekliniek Topaz Revitel en Buurtzorgpension delen hun kennis en ervaring in de whitepaper “Gastvrije schoonmaak: onmisbaar in de zorg”. Je krijg antwoord op 5 prangende vragen over gastvrijheid en schoonmaak binnen jouw organisatie.

 

Whitepaper Gastvrije schoonmaak: onmisbaar in de zorg

Lees meer

De beste keuze voor schoonmaak in de langdurige zorg?

Angelique Grooteman, Facilitair Manager Magentazorg

“Persoonlijke benadering van cliënten staat bij ons voorop. Binnen de verpleeghuiszorg verblijven zeer kwetsbare mensen, waarvoor bekende gezichten belangrijk zijn. Sowieso is een vast, locatiegebonden schoonmaakteam belangrijk om de kwaliteit en continuïteit van de zorg te garanderen. Dankzij EW kunnen we hier nu ook binnen de schoonmaak voldoende aandacht aan geven.”

Meer lezen over onze samenwerking met Magentazorg én de juiste schoonmaakoplossing kiezen voor jouw organisatie? Lees meer via de link hiernaast.

Inbesteden, uitbesteden of under management?

Lees meer

Neem contact op met één van onze zorgspecialisten

Directeur Zorg Onno Smit
Onno Smit Directeur Zorg
Margot van Leijen Strategisch Adviseur Zorg
Robert van Woerkom - Portretfoto
Robert van Woerkom Manager New Business Care