Wij stellen ons graag even aan u voor

Wij stellen ons graag even aan u voor

Wie is EW Facility Services

Wij zijn een facilitair dienstverlener. Vanuit onze oorsprong in de hotelbranche zijn wij sterk in hospitality concepten waarbij klantgerichtheid, flexibiliteit en het leveren van een hoogwaardige kwaliteit verankerd is in ons DNA. De beleving van de eindgebruiker is hierbij voor ons de drijfveer. Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving.

Naast BNNVARA, NTR, VPRO en HUMAN maken wij ook bij jullie buren de NPO en NOS schoon. Wij zijn dus bekend met de dynamiek die het mediapark met zich meebrengt.

Vanaf 1 juli 2020 zijn wij dagelijks bij u op locatie aanwezig om voor een schone, frisse en veilige werkomgeving te zorgen. Wij kijken ernaar uit de komende jaren bij te dragen aan een werkplek waar u zich prettig en op uw gemak voelt.

Benieuwd naar onze visie, filosofie en onze mensen? Op onze website leest u meer over onze organisatie en wie wij zijn.

Ons team bij u op locatie

Ons team bij u op locatie

Duurzaamheid belangrijke rol

In onze dienstverlening voor BNNVARA, NTR, VPRO en HUMAN streven wij ernaar de impact op het milieu te minimaliseren. Dit doen we onder andere door de inzet van de ozontechnologie. Een milieuvriendelijke schoonmaaktechniek die alle dagelijkse schoonmaakmiddelen vervangt en zorgt voor besparing op chemie, vervuild water, verpakkingen en transport.

Ozon en Covid19
Naast de ozontechnologie gebruiken wij t.b.v. Covid19 extra desinfectiemiddelen voor de zogenaamde handcontactpunten.