24 maart 2015

Marije Wildenborg versterkt salesteam EW Facility Services

Focus op zorg
24 maart 2015 – Per 1 maart jl. versterkt Marije Wildenborg (32) het salesteam van EW Facility Services in de rol van Salesmanager zorg. De facilitair dienstverlener, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert, verstevigt met de komst van Marije haar focus op de zorgmarkt. EW Facility Services is ervan overtuigd met haar belevingsgerichte en multi service dienstverlening het verschil te kunnen maken in de zorgmarkt.

Marije Wildenborg versterkt salesteam EW Facility Services

Vol enthousiasme start Marije in haar rol bij EW Facility Services: “De gastvrije, klantgerichte aanpak van EW Facility Services spreekt me aan, net als de ambitie om ook in de zorgmarkt een stevige positie als facilitair partner te verkrijgen. Opdrachtgevers als het Diakonessenhuis in Utrecht en Alrijne Zorggroep in Leiderdorp, waar we met een multi service dienstenverlening positief bijdragen aan de beleving van patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers, vormen een goede basis om deze ambitie waar te maken.”

Voor de overstap naar EW Facility Services vervulde Marije binnen foodservice-organisatie Albron ruim 7 jaar diverse commerciële functies in Marketing, Communicatie en Sales en leverde een bijdrage aan de positie van Albron als partner op het gebied van eten en drinken binnen bedrijfsleven, overheid, onderwijs, leisure en zorg.

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer