19 oktober 2015

Pop-up concept Gustafson vindt eigenzinnige hospitality partner in EW Facility Services

Nieuw partnership
Op het terrein van de Amsterdamse Westergasfabriek heeft in oktober het pop-up concept Gustafson haar deuren geopend. Een dynamisch hotel-café-restaurant met een tijdelijk podium voor iedereen met bijzondere ideeën. De tijdelijke hotelkamers, die in ontwikkeling zijn, zullen een eigen kijk op overnachten bieden en geven de gast een beleving die inspireert. EW Facility Services verbindt zich graag aan dit unieke concept en is met Gustafson een partnership aangegaan.

Pop-up concept Gustafson vindt eigenzinnige hospitality partner in EW Facility Services

Partnership
“Het pop-up concept van Gustafson is uniek, innovatief en inspirerend. Denk alleen al aan de eigenzinnigheid waarmee Gustafson zijn Grand Closure over 12 maanden heeft aangekondigd”, aldus Bas Cornelissen. Gustafson is een pop-up locatie zoals deze ooit bedoeld was: een opvallende plek met een tijdelijk podium voor iedereen met bijzondere ideeën en waar plezier het vertrekpunt en tevens het doel is. Een opvallende plek waar voor 12 maanden cultuur, slapen eten en drinken samenkomen. Bas Cornelissen: “De ondernemers van Gustafson zochten een partner die past binnen de visie van het pop-up concept. Een partner met dezelfde drive om op een slimme en vernieuwende manier een geweldig succes van Gustafson te maken. Wij delen die filosofie. Wij zijn er al sinds onze oprichting van overtuigd dat je met facilitaire dienstverlening van echte toegevoegde waarde bent voor de totaalbeleving van de gast, op het moment dat je in staat bent om je in zijn of haar belevingswereld te plaatsen.”

Frithjof de Waard, mede-eigenaar van Gustafson en operationeel verantwoordelijk vult aan. "Al jaren blijkt EW Facility Services een organisatie die in oplossingen denkt. Die ervaring heb ik eigenlijk bij elk project wat ik met hen doe. Flexibiliteit, snel schakelen en vooral inlevingsvermogen van alle medewerkers, dus ook van EW Facility Services, zijn een 'must' om Gustafson tot een succes te maken en met deze partij durven wij dat aan.”

Gustafson
Gustafson is gevestigd in het oude stadsdeelkantoor Westerpark. Nadat het stadsdeel daar vertrok werd het pand in gebruik genomen door verschillende bedrijven. Deze bedrijven zullen in de loop van de komende 12 maanden vertrekken, waarna in het najaar van 2016 gestart zal worden met de verbouwing tot een hotel. Op 30 september 2016 houdt Gustafson een Grand Closure.
Gustafson is zeven dagen per week geopend en biedt plaats aan zo’n 100 gasten voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Daarnaast organiseert Gustafson evenementen, lezingen, product lanceringen en collectie introducties van jonge (fashion) designers en kan binnenkort geslapen worden in een van de vijf hotelkamers.

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op