Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Sinds vandaag, vrijdag 1 februari is EW Facility Services de nieuwe samenwerkingspartner van Berghotel Vue. Naast het schoonmaakonderhoud van de 36 kamers en algemene ruimtes, neemt de facilitair dienstverlener ook de linnenlogistiek en leiding voor haar rekening.

Terug naar overzicht
  • Datum:

Berghotel Vue kiest voor EW Facility Services

Beleving

Berghotel Vue, gelegen in het Zuid Limburgse landschap, biedt haar gasten een comfortabele en ongedwongen sfeer. Gasten tot rust te laten komen in een omgeving waarin hun wensen en beleving centraal staan is waar het om draait. Deze visie zochten zij ook in een nieuwe schoonmaakpartner. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Als hospitality expert en marktleider binnen de hotelbranche weten wij als geen ander hoe wij hieraan kunnen bijdragen.”

EW Facility Services ontwikkelt vanuit haar jarenlange ervaring innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal. Dit gaf General Manager Tim Gilissen en Directeur Martin Hendricks het vertrouwen om voor EW Facility Services als nieuwe samenwerkingspartner te kiezen.

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?