Bijzondere samenwerkingen

EW Facility Services koppelt bij Hotel CSmart innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan elkaar

Bij Hotel CSmart in Almere is EW Facility Services verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers. Met de inzet van haar dienstverlening draagt de organisatie niet alleen bij aan de totaalbeleving van het hotel, maar worden ook innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid aan elkaar gekoppeld.

 

Terug naar overzicht
  • Datum:

Bijzondere samenwerkingen

Duurzaamheid en innovatie door inzet van ozonwater
Voor het schoonmaakonderhoud van Hotel CSmart maakt EW Facility Services gebruik van het Lotus® PRO schoonmaakconcept dat gewoon leidingwater simpel, snel en veilig transformeert tot gestabiliseerd ozonwater. In Nederland is EW Facility Services de enige facilitair dienstverlener die hiervan gebruikmaakt. Het gestabiliseerde ozonwater vervangt álle dagelijkse schoonmaakchemicaliën en is krachtiger, veiliger en 100% duurzaam. Bovendien is het gebruik van ozonwater ook efficiënt omdat schoonmakers geen onderscheid meer hoeven te maken tussen verschillende producten.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Naast duurzaamheid vinden Hotel CSmart en EW Facility Services elkaar op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij het hotel worden schoonmaakmedewerkers ingezet die een leerwerktraject volgen. Binnen een jaar kunnen zij al werkend bij het hotel hun MBO-diploma Medewerker Schoonmaak behalen. Kandidaten die moeite hebben met het betreden van de arbeidsmarkt krijgen daarmee een nieuwe start in de facilitaire branche.

 

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst?