High traffic

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Op al deze mensen wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten. Daar kan EW Facility Services u bij ondersteunen. Van receptie tot toiletbezoek tot perfecte staat van het pand; met onze multidisciplinaire aanpak houdt u alles onder een dak. En omdat wij jarenlange ervaring hebben met het dagelijks inspelen op fluctuerende bezettingsgraden is een flexibele instelling diep geworteld in alle lagen van onze organisatie. Onze systemen zijn optimaal ingericht voor variabele facturatie, waardoor wij uw kostenpatroon maximaal relateren aan uw bezetting.

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit al bijna 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij organisaties op zoek naar Hospitality, Operational excellence en Flexibilisering. Wij geloven in samenwerking met als doel een optimale beleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

Facility host

Iemand die zorgt voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en verhoging van hospitality binnen uw organisatie. Dat is de Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. Een perfecte ondersteuning bij het managen van de klantbeleving. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met u, uw medewerkers en uw gasten. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Meer diensten

Receptie services

De receptie vormt de ontvangst van uw organisatie en is daarmee direct het visitekaartje. Een belangrijke rol, die met zorg moet worden ingevuld. Dat onze receptionisten uw gasten en medewerkers op een representatieve, gastvrije manier ontvangen staat voorop. Wij selecteren & trainen onze receptionisten daarnaast op hun dienstverlenende, communicatieve, gastgerichte én oplossingsgerichte instelling. Heeft uw organisatie behoefte aan nachtreceptie, dan leveren wij mensen met extra kennis (BHV), een uitstekende staat van dienst (VOG) en een proactieve houding. Zo zorgen wij er samen voor dat zowel de eerste als de laatste indruk onuitwisbaar zijn.

Meer diensten

Handyman services

Onze ‘handymannen’ kunnen meer dan de gemiddelde klusjesman. Dat is ook nodig. Bij een professionele organisatie hoort eenzelfde uitstraling. Een organisatie in technisch perfecte conditie dus. Handyman services bieden wij in de varianten basis & technical. Met beide varianten bent u verzekerd van een excellente uitvoering van uw klein onderhoud en allerhande werkorders. Met technical bieden wij mensen die daarnaast ook gecertificeerd zijn (VOP & VP) om technische en bouwkundige installaties uit te voeren. Door handyman services in te zetten houdt u flexibiliteit, transparantie en inzicht in uw kosten.

Meer diensten

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies worden soms als vanzelfsprekende gezien; een zeepdispenser & blower bij alle wastafels. Een frisse geur in de toiletten. Het zijn noodzakelijke goederen, maar ze spelen juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten dragen bij aan de totale beleving van uw gasten en medewerkers. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het u vrijwel altijd een kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Onze high traffic partners

Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw medewerkers en gasten is hierbij onze drijfveer.

High traffic

Wilt u de perfecte eerste indruk achter laten? Daar kunnen wij voor zorgen!