Hospitality Academy

Onze medewerkers maken het verschil.

In facilitaire dienstverlening draait het om mensen. Onze mensen zijn dan ook ons belangrijkste kapitaal, zij dragen voor een belangrijk deel bij aan het succes van onze organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan onze mensen. We investeren continu in training- en opleidingsprogramma’s. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier in het werk maar ook de resultaten voor onze opdrachtgevers. Hoe wij deze win-win situatie creëren?

Hospitality Academy

In ons wervings- en selectieproces werken wij met specifiek voor onze organisatie gedefinieerde succesvolle medewerker-profielen. Zo ontdekken we direct of iemands drijfveren en motivatie passen binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun plaats voelen binnen EW Facility Services, zich herkennen en kunnen identificeren met onze waarden en in staat zijn om deze zichtbaar te maken naar elkaar en naar onze opdrachtgevers. Is er een match, dan hebben wij direct vanaf de eerste werkdag aandacht voor ieders individuele talenten.

Met onze Hospitality Academy bieden wij medewerkers een persoonlijk leerpad. Daartoe behoren niet alleen opleidingen en trainingen ten aanzien van competenties, taken en technieken, maar hebben we juist ook aandacht voor talent, ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Onze onderscheidende elementen op kwaliteit, hospitality en beleving vormen hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Vanuit onze Hospitality Academy bieden wij leermomenten in verschillende settingen: klassikaal, op de werkvloer en via e-learning. Ons (online) lesmateriaal is altijd op maat gemaakt met herkenbare, bedrijfsspecifieke cases en beeldmateriaal en gegoten in onze eigen huisstijl. Daarnaast hebben we speciaal voor jonge starters een Management Trainee Programma en kunnen medewerkers met de ambitie om door te groeien instappen in ons Management Development Programma.

De Hospitality Academy versterkt onze medewerkers in hun ambitie en wens tot persoonlijke doorontwikkeling gedreven, loyale, ambitieuze en gastvrije mensen. Daar zijn we trots op!

Wil jij de beste versie van jezelf laten zien?