Waar wij ons sterk voor maken

Innovatie Lab

Om ondernemerschap te stimuleren en onze dienstverlening te blijven ontwikkelen is er ons Innovatie Lab. Een platform waar schoonmaak, beleving en innovatie samenkomen én waar wij samen met onze partners aan een duurzame toekomst werken.

Wij willen vernieuwen, u toch ook?

Ga samen met ons mee met de tijd

Wij zijn blij om te zien dat er veel innovaties zijn die onze facilitaire branche vooruithelpen. Wij vinden het belangrijk om deze te omarmen en merken deze behoefte ook bij onze opdrachtgevers. Innovaties die ons bijvoorbeeld helpen om slimmer of duurzamer te werken. Duurzaamheid is vandaag de dag een must, een ‘licence to operate’. Dit gaat niet alleen op voor uw bedrijf, maar zeker ook voor uw gebouwgebruikers. Driekwart van de consumenten vindt het een voorwaarde dat organisaties bijdragen aan de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Veel innovaties spelen hierop in en hiermee gaan wij graag aan de slag.

Innovaties op één plek

Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. Maar, waar vindt u die? Er was tot voor kort geen platform waar deze innovaties samenkomen. Hier brachten wij met ons Innovatie Lab verandering in. Hét innovatieplatform van EW Facility Services. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek.

Diverse thema’s

Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving. Denk aan innovaties die zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving, zoals luchtzuivering en einddesinfectie van ruimtes middels uvc-licht. Daarnaast leren wij ook graag van uw behoeftes. Geeft u deze aan ons door? Dan gaan wij specifiek voor u op zoek naar passende innovaties.

Hoe werkt het in de praktijk?

Wij bieden start- en scale-ups een podium om hun ideeën te pitchen. Vervolgens kijken wij naar de vertaalslag naar de praktijk. Innovaties die we presenteren testen wij met een pilot op een van onze ‘Flagship Stores’. Zo lopen er verschillende pilots waaronder een zeepproduct dat geproduceerd wordt van plantaardige grondstoffen zoals sinaasappelschillen en koffiedik.

Maandelijkse inspiratiesessie

Bent u erbij?

Om u op de hoogte te houden van de nieuwste trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld organiseren wij maandelijks een vrij toegankelijke webinar. Wilt u hierbij zijn? Klik hier en vul ons contactformulier in, onder vermelding van ‘Inschrijving webinar’. U ontvangt dan maandelijks van ons een uitnodiging. We verwelkomen u graag!

Wij zetten alles op alles om vanuit onze schoonmaakdienstverlening de ultieme gastbeleving te creëren.

Heldere strategie

Creating Hospitality is wie we zijn en waar we voor staan. Onze mensen zijn de drijvende kracht achter deze belofte.

Unieke mensen

Ons resultaat is de kern van onze dienstverlening en moet áltijd goed zijn.

Gestandaardiseerde processen

Innovatieve ICT toepassingen voegen waarde toe als ze een bijdrage leveren aan het fundament van onze dienstverlening.

Slimme ICT oplossingen

Organisaties waar wij mee samenwerken

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Neem contact op met ons team

18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer
08 juni 2022

Saxion Ondernemers Award uitgereikt aan Eli Wijfjes en Joris van Lith

Durven, doen en een flinke dosis lef is wat ondernemerschap vraagt. De studenten van Hogeschool Saxion die meedoen…

Lees meer